top of page

EXTOL

Extol Lighting arbetar inom sektorn teknisk belysning och är specialiserade på framförallt sportbelysning, inomhus såväl som utomhus.

Uppdragen innebär alltifrån belysningsplanering, kravspecifikationer och materialleveranser, till nyckelfärdiga anläggningar. Vi slutjusterar och belysningsmäter alltid anläggningen så att den uppfyller ställda krav.

Extol är ofta med och skriver kravspecifikationer vilket gör att vi är väl förtrogna med en modern högkvalitativ TV-produktions krav på belysning. Extol har bland annat suttit med i den svenska arbetsgruppen för den nya ”CEN Europastandard för Sportbelysning”, Svenska Fotbollsförbundets krav samt Svensk Travsports uppdatering av kraven för sina banor.

 

Vi använder oss primärt av Disanos strålkastare vilket är en av Italiens största armaturfabrikanter och en av huvudleverantörerna till de senaste OS-tävlingarna och Fotbolls VM där de absolut högsta kraven för TV-produktion och kvalité ställs.

Vi har flera hundra anläggningar bakom oss, alltifrån små träningsplaner till stora olympiaanläggningar med höga krav för högkvalitativ TV-produktion.

Vår långa erfarenhet av sportbelysning, vårt breda kontaktnät, samt våra mycket kvalificerade samarbetspartners gör tillsammans att ni kan känna förtroende för oss när det gäller teknisk belysning och då främst arenabelysning med höga krav.

bottom of page